Westkade 43, Hellevoetsluis

facebook button  instagram buttom

Tattoo Artiest Pernilla

website

Van kleins af aan is tekenen al een passie en leek het mij altijd al heel gaaf om te tatoeëren, en een stukje van mijn kunst
voor
altijd aan iemand mee te geven.
Na een lange weg van hard werken ben ik uiteindelijk terecht gekomen waar ik wil zijn!

Omdat ik altijd al o.a. Portretten heb getekend is dit iets wat ik ook heel leuk vindt om te tattoeeren. Zeker van bekende mensen.
Daarnaast bestaat mijn stijl vooral uit:

-Dieren, en (huis)dier-portretten
-Natuur 
-Bloemen&fruit

Dit allemaal in de stijlen Realisme/Watercolor/Dotwork&Finelining

Ook ben ik gek op Harry Potter gerelateerde tattoos & Disney figuren in mijn Sketchy Watercolor stijl.

Ik maak zoiezo altijd een eigen ontwerp en kopieer niks van anderen, dit omdat ik iedereen zoveel mogelijk zijn eigen unieke tattoo wil geven!
Ik zeg altijd eerlijk of een idee werkt of niet, omdat ik geen werk zet waar ik niet achter sta, ik vind het echt belangrijk om mensen goed te 
adviseren en alleen maar met mooie tattoos weg te laten gaan!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn portfolio!

Portfolio

 

Gewonnen prijzen

 

Op de Ahoy Rotterdam Tattoo Convention 2020 heeft Pernilla maar liefst 2 prijzen gewonnen!
De prijs "Best of Comic" met haar watercolor Lady & de Vagebond
De prijs "2e plaats Best of Color" met haar watercolor/realism muisje met rozen
Ook was de Jack Sparrow look-a-like aanwezig op het podium en die spotte het door Pernilla gezette Jack Sparrow portret, en ook die werd goedgekeurd door hem!

 

Wat kost een tattoo bij jullie?

 

 De vraag “Wat kost een tattoo bij jullie” krijgen wij regelmatig, maar deze is heel lastig te beantwoorden. De prijs is afhankelijk van wat je precies wil hebben. 

Daarom is het belangrijk dat je van te voren goed weet wat je wil voordat je een prijs gaat opvragen, dan kunnen wij ook de info zo compleet mogelijk geven. Wij bepalen de prijs voor een tattoo door te kijken naar de grootte, de hoeveelheid details, of je hem in kleur of black and grey wilt, hoeveel materiaal we gebruiken en hoelang we ermee bezig zijn.Een tattoo in kleur kost bijvoorbeeld meer tijd en materiaal, deze zal dus meer kosten als een black and grey tattoo. Wij letten dus niet alleen maar op de grootte van een tattoo. We kunnen dus nooit een precieze prijs noemen, we geven altijd een schatting, dat houdt dus in dat het iets meer kan worden, maar dat het ook weer mee kan vallen.

 Als je gaat mailen voor een afspraak vernoem dan;

- Wat je wil, waar je het wil, wil je kleur of zwart/grijs, stuur evt een voorbeeld foto mee voor de beeldvorming, het makkelijkste is ook een foto mee te sturen van het lichaamsdeel waar je de tattoo geplaatst wilt hebben.

 

Cadeaubonnen

 

Wij verkopen ook cadeaubonnen, deze zijn uitsluitend verkrijgbaar in de shop!

Terms and conditions:

- De bon kan alleen gebruikt worden in onze shop
- De bon kan alleen gebruikt worden in onze stijlen (deze vind je oa benoemd op de homepage)
- Wij werken met 2 artiesten, Pernilla en Jermaine, ieder hebben hun eigen specialisatie; wij delen je in bij de artiest best passend bij wat jij als onderwerp wilt en van wie dat de specialisatie is.
- Wij behouden onszelf het recht om niet ieder tattoo idee/onderwerp te plaatsen als wij denken dat dit niet mooi wordt/mogelijk is. We geven graag advies/een richting aan wat wel kan. Vraag voordat de bon gekocht wordt of wij het idee/onderwerp of stijl zetten om teleurstelling te voorkomen!
- Na afgifte, 1 jaar geldig (dat betekent dat er binnen dat jaar een tattoo-afspraak gemaakt moet worden als de tattoo-afspraak net buiten de tijd valt maakt dat niet uit zolang de afspraak maar in die periode is gemaakt)
- De bon is niet restitueerbaar

 

Aanbetaling

 

Wij werken altijd met een aanbetaling van minimaal €50,- . Een aanbetaling is er om je plek te reserveren, en voor ons o.a. een veiligheid mocht je afzeggen, dat wij dan niet voor niks onze tijd en moeite in een tattoo ontwerp hebben gestoken die nooit gezet gaat worden, ook is hij er om te voorkomen dat iedereen zomaar een datum noemt en dat wij dan blijven verzetten en dat andere mensen dan wel eerder geholpen hadden kunnen worden. De aanbetaling wordt uiteraard weer verrekend met het te betalen eindbedrag op de allerlaatste sessie, of als het maar 1 afspraak is op die afspraak.

Onze regels zijn:

-Weet zeker dat je de tattoo wilt want bij afzeggen ben je je aanbetaling helaas kwijt

- Je mag je afspraak 1x kosteloos verzetten, doe dit wel uiterlijk 48u van te voren, op deze manier kunnen wij nog iemand anders blij maken met het plekje, zeg je hem later af vervalt de aanbetaling (ook dit is weer omdat wij in zo'n kort tijdbestek geen andere klant meer kunnen vinden waardoor wij dan dus met een gat zitten waarin er geen inkomen is)