Westkade 43, Hellevoetsluis

facebook button  instagram buttom

Tattoo Artiest Pernilla

website

Van kleins af aan ben ik altijd al aan het tekenen geweest en het leek mij altijd heel gaaf om te tatoeëren, maar dit leek voor mij een 'droombaan' en iets wat toch nooit zou lukken omdat dat net zoiets is als mensen die een wereldberoemde acteur of zangeres willen worden.

Na het Grafisch Lyceum en een jaar lang in opdracht portretten tekenen ben ik toch mijn droom gaan volgen. Met behulp van een goeie vriendin begon het met oefenen op mijn stiefvader en vrienden/kennissen en nu heb ik een eigen zaak en tatoeëer ik volop! Mijn specialisme is Soft Realisme, ben gek op portretten, dieren, bloemen en natuurgerelateerde tattoo's en ik doe ook graag watercolor, dotwork en mandala's.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn portfolio.

 

 

Portfolio

Wat kost een tattoo bij jullie?

 

 De vraag “Wat kost een tattoo bij jullie” krijgen wij regelmatig, maar deze is heel lastig te beantwoorden. De prijs is afhankelijk van wat je precies wil hebben. 

Daarom is het belangrijk dat je van te voren goed weet wat je wil voordat je een prijs gaat opvragen, dan kunnen wij ook de info zo compleet mogelijk geven. Wij bepalen de prijs voor een tattoo door te kijken naar de grootte, de hoeveelheid details, of je hem in kleur of black and grey wil, hoeveel materiaal we gebruiken en hoelang we ermee bezig zijn.

Een tattoo in kleur kost bijvoorbeeld meer tijd en materiaal, deze zal dus meer kosten als een black and grey tattoo. Wij letten dus niet alleen maar op de grootte van een tattoo. We kunnen dus nooit een precieze prijs noemen, we geven altijd een schatting, dat houdt dus in dat het iets meer kan worden, maar dat het ook weer mee kan vallen.

 Als je gaat mailen voor een afspraak vernoem dan;

- Wat je wil, waar je het wil, wil je kleur of zwart/grijs, stuur een evt voorbeeld foto mee voor de beeldvorming, het makkelijkste is ook een foto van jezelf van de plek waar je hem wil

 

Aanbetaling

 

Wij werken altijd met een aanbetaling van minimaal €50,- .Een aanbetaling is er om je plek te reserveren, en voor ons o.a. een veiligheid mocht je afzeggen, dat wij dan niet voor niks onze tijd en moeite in een tattoo ontwerp hebben gestoken die nooit gezet gaat worden, ook is hij er om te voorkomen dat iedereen zomaar een datum noemt en dat wij dan blijven verzetten en dat andere mensen dan wel eerder geholpen hadden kunnen worden.

Onze regels zijn:

-Weet zeker dat je de tattoo wilt want bij afzeggen ben je je aanbetaling helaas kwijt

- Je mag je afspraak 1x kosteloos verzetten, doe dit wel uiterlijk 48u van te voren, op deze manier kunnen wij nog iemand anders blij maken met het plekje, zeg je hem de dag ervoor of op de dag zelf af ben je hem helaas ook kwijt ( ook dit is weer omdat wij in zo'n kort tijdbestek geen andere klant meer kunnen vinden waardoor wij dan dus met een gat zitten waarin er geen inkomen is)