Tattoo artist Pernilla

Van kleins af aan is tekenen al een passie en leek het mij altijd al heel gaaf om te tatoeëren, en een stukje van mijn kunst voor altijd aan iemand mee te geven. Na een lange weg van hard werken ben ik uiteindelijk terecht gekomen waar ik wil zijn!

Omdat ik altijd al o.a. portretten heb getekend is dit iets wat ik ook heel leuk vindt om te tatoeëren. Zeker van bekende mensen. Daarnaast bestaat mijn stijl vooral uit:

  • Dieren & mensen portretten
  • Natuur 
  • Bloemen & fruit
Dit allemaal in de stijlen realisme - watercolor- dotwork & finelining. Daarbij ben ik gek op Harry Potter gerelateerde tattoos & Disney figuren in mijn sketchy watercolor stijl.

Elke tattoo is eigen ontwerp, er wordt niks gekopieerd, zo heb je altijd een unieke tattoo! Er wordt altijd eerlijk verteld of een idee werkt of niet, er wordt geen werk gezet waar ik niet achter sta. Ik vind het echt belangrijk om mensen goed te adviseren en alleen maar met mooie tattoos weg te laten gaan!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn portfolio!
tattoo artist pernilla.

Pernilla's Awards

Op de Ahoy Rotterdam Tattoo Convention 2020 heeft Pernilla maar liefst 2 prijzen gewonnen!

Eerste Prijs:

"Best of Comic" met haar watercolor Lady & de Vagebond.

Tweede prijs:

"Best of Color" met haar watercolor/realism muisje met rozen.

De Jack Sparrow look-a-like was aanwezig op het podium die spotte de door Pernilla gezette Jack Sparrow portret, en ook deze werd goedgekeurd door hem!
Image
Image
Image